Back to All Events

Näsin kartanon galleria


Näsin kartanon kesä!

Kesän taiteilijat ovat Tero Annanolli, Elina Kujansuu, Satu Laurel, Kaj Lindgård, Johanna Lumme, Inge Löök, David Popa, Tiina Suikkanen, Netta Tiitinen ja Niclas Warius. Näyttelyssä on värien ilottelua, salaisia puutarhoja, luonnon mystiikkaa ja sen pieniä ihmeitä. Teokset vievät meidät vaeltamaan metsiin ja veden äärelle, tutkimaan ihmismielen aivoituksia ja katselemaan maailmaa pienen ihmisen silmin. Vanhat kuluneet esineet kertovat tarinaansa menneisyydestämme. Näyttely on tulvillaan hyvää mieltä, riemusta sykkivää elämäniloa ja kauneutta.

Näyttely on avoinna 30.5.-26.8.2018 tiistaista perjantaihin klo 11-18, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-16.

http://nasinkartano.fi/

Earlier Event: March 20
Näsin kartanon galleria
Later Event: December 1
Gallery Contempo 30.11.-16.12.2018