Osavuosikatsaus 2019Taiteilijan työ on muutakin kuin taidehuoneella siveltimien ja värien kanssa puuhailua.
Paljolti se on tasapainottelua ajankäytön, taloudellisten tosiseikkojen ja luovan intohimon trapetsilla.


Tasapainottelu ei onnistuisi ilman yhteistyötä monien tahojen kanssa. Taidemaailma onkin verkosto, joka koostuu monenlaisesta eri työpanoksesta ja nämä ruokkivat toisiaan, niin konkreettisesti kuin symbolisestikin. “Kulttuurialat työllistävät enemmän suomalaisia kuin esimerkiksi metsäteollisuus ja kemianteollisuus yhteensä.” (Taiteilijalehti.fi) Taiteilija on tässä verkostossa alkutuottaja, jonka työtä ostamalla ja tukemalla toimeentulo mahdollistuu galleristeille, taidetarvikkeiden myyjille, kuraattoreille, puusepille ja epäsuorasti vielä suuremmalle joukolle toimittajista ja painotuotteiden tekijöistä lähtien.

Tässä kuulumisia vuoden tapahtumista ja yhteistyökuvioista, niistä joita ilman tämä työ ei voisi jatkua.

KIITOS kaikille, jotka ovat osallistuneet tavalla tai toisella! Hankkineet taulujani, hyväksyneet mukaan tapahtumiin ja näyttelyihin, tarjonneet näyttelypaikkaa, vinkanneet työmahdollisuuksista, käyneet näyttelyissä, kertoneet kavereille ja antaneet palautetta ja kannustusta
Tauluja lähdössä Discovery Art Fairiin Kölniin.

Tauluja lähdössä Discovery Art Fairiin Kölniin.

Galleria Contempo tekee hienoa työtä taiteilijoiden ja taiteen vuoksi! Useana vuonna he ovat osallistuneet Kölnissä taidetapahtumaan, johon tänä vuonna pääsin osallistumaan. Ja onneksi kaikki sinne lähteneet työt eivät tulleet takaisin, vaan osa on saanut jäädä maailmalle muiden iloksi!


Taulu kohta matkalla uuteen kotiin.

Taulu kohta matkalla uuteen kotiin.

Taideverkkokauppa Taiko.fi tekee taiteen hankkimisesta helppoa ja madaltaa kynnystä taiteilijoiden ja ostajien välillä. Teos tulee suoraan kotiin, sillä on palautusoikeus ja hinnan voi pilkkoa sopiviin osiin.

taiko.jpg

“Hide and Seek” näyttely Finlandia talossa huhtikuussa 2019.
Hammaslääkärikeskus Mehiläinen on saanut hienon idean vuokrata taiteilijalta näyttelyn vuodeksi kerrallaan tiloihinsa. Taiteilija saa korvauksen, näkyvyyttä ja asiakkaat kauneutta ja henkilökunta viihtyvyyttä. Loppuvuodesta 2018 vein tauluni Tikkurilan Hammasmehiläiseen ja keväällä ripustimme taulujani Espoon Iso-Omenaan.


Uuusimaanimet.jpg

Uusimaan juttu Näsin Kartanon Gallerian kesänäyttelystä 22.5.2019

Ja lopuksi:
Kesä on taiteen aikaa!
Porvoossa Näsin Kartanon galleriassa on upeaa taidetta 25.8.2019 asti. Ja Riihigalleriassa Kuhmoisissa 18.18. asti. Näiden lisäksi minä ja tauluni pyörivät Vantaan Taiteilijaseuran Galleria Kssa Kesä-heinäkuun aikana.


62324766_2471085419791643_5625573272679612416_n.jpgKaunista kesää!!!